Tappersweg 51, Haarlem

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 225,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Omschrijving

TE HUUR Garagebox #65

Deze ruime garagebox (L 6 m x B 3 m x H 2,5 m) is geschikt voor particulieren en ondernemers die een veilige opslagruimte zoeken.

De box is gemaakt van gewapend beton en voorzien van een Hörmann overheaddeur, is brandwerend en inbraakresistent. De box biedt zowel ondernemer... lees meer

TE HUUR Garagebox #65

Deze ruime garagebox (L 6 m x B 3 m x H 2,5 m) is geschikt voor particulieren en ondernemers die een veilige opslagruimte zoeken.

De box is gemaakt van gewapend beton en voorzien van een Hörmann overheaddeur, is brandwerend en inbraakresistent. De box biedt zowel ondernemers als particulieren een veilige, veelzijdige, professionele, hobby- en of opslagruimte. De ruimte is 24/7 bereikbaar en is voorzien van een automatisch toegangshek en camerabeveiliging.

Bij de entree van het complex is een gemeenschappelijke ruimte aanwezig met toiletten, wasbak en uitstortgootsteen.

Door haar ligging is de Waardepolder uitstekend bereikbaar. Met eigen vervoer is het industrieterrein ontsloten via de rijksweg A9 (Alkmaar -Amstelveen / afslag Rottepolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met de A10 (Ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam - Rotterdam). Aan de zuidzijde bevindt zich het NS Station Haarlem - Spaarnwoude met een frequente verbinding tussen Haarlem en Amsterdam. Tevens zijn er diverse lokale en regionale busverbindingen.


- Verkeerd in nieuwstaat
- Huurprijs € 225,- per maand excl. BTW
- Excl. elektra (€ 9,00 per maand excl. BTW)
- Excl. voorschot VVE (€ 22,50 per maand excl. BTW)
- Per direct beschikbaar
- Via app in te loggen op het camerasysteem

Locatie

Contact opnemen